Geboren in de zaak, dat kunnen weinig ondernemers zeggen. Toch geldt dat wel voor Fred van den Tempel van de uitgebreide Doe Het Zelf-zaak aan de Vleutense Dorpsstraat. Ergens in het gangpad bij de ijzerwaren, waar zich vroeger het woongedeelte bevond, kwam hij ter wereld.


“De kwaliteit, klantgerichtheid en de service die de winkel uitdroeg was toen al een begrip. Mijn ouders zijn in 1949 gestart met een verfwinkel en zie nu eens hoe alles zich heeft ontwikkeld. Eind jaren 90 openden wij zelfs een tweede vestiging aan de Dorpsstraat 18B welke gespecialiseerd is in verf, behang en stoffering.”

 

Het assortiment is dan ook omvangrijk. Elektra, sanitair, sleutelservice,hang- en sluitwerk, houtwaren, etc. Kortom alles wat u als doe-het-zelver zoekt. Tevens kunt u in onze verfspeciaalzaak terecht voor al uw verf, behang, stoffering, binnen- en buitenzonwering evenals tapijt en vloeren.


Maar een groot assortiment is het halve werk; goed advies, vakkennis en dienstverlening zijn minstens zo belangrijk. Daar staan onze medewerkers garant voor. Wij proberen altijd tot een oplossing te komen voor elke klus. En mocht u zelf de kennis of de tijd er niet voor hebben dan staat onze eigen montagedienst u ter dienst om de klus uit handen te nemen.
Onze eigen montagedienst draagt zeker zijn steentje bij aan de status van ons bedrijf. Door deze extra service plaatsen wij prachtige schuifwanden, repareren braakschades, stofferen woningen, vervangen kranen; en alles in eigen beheer dus kwaliteit geboden.


Wij kunnen u zoveel producten en diensten bieden. Van spachtelputz tot handzaag, van boormachine tot kraanleertje, van vouwgordijn tot schuifkast, van zelf doen tot door ons laten doen, vanuit onze Doe Het Zelf-zaak of vanuit onze Verfspeciaalzaak.

Al 70 jaar staan wij u ter dienst vanuit de Dorpsstraat in Vleuten!